Sokszor előfordult már, hogy megkérdeztek, milyen telefont ajánlanék mert szeretnének egy új telefont beszerezni mert a régi már nem jó, lassú, buta stb.

Általában azzal a kérdéssel szoktam kezdeni, hogy mire szeretnéd használni?

Sajnos azt utóbbi időben egyre nehezebb az iPhone mellett érvelni, egyre jobban zárkóznak fel a nagyobb Androidos gyártók is, egy kis túlzással még le is hagyják az iPhone-t. Jó magam is többször is elgondolkoztam, hogy lecserélem a szeretett iPhone 6S-em és nem egy újabbra, hanem átpártolok a “sötét” oldalra. Azért valljuk meg magunknak, hogy az iPhone X árazása és ami az iOS 11-gyel történt az kicsit már sok. Ez nem az Apple, az Apple ugyan sosem adta olcsón a termékeit de legalább használható és jó eszközöket adott a kezünkbe.

Nemrég Magyarósi Csaba kipróbálta a Huawei Mate 10 Pro telefont és nem mond rosszakat róla. Nézd meg a videót, ha még nem láttad!

Persze ahogy a videóból is kiderül vannak hiányosságai is az iPhone-al szemben – Tényleg hiányosságok ezek? -, viszont van, amiben szinte jobb.

Szóval kapunk egy iPhone 8/8 Plus kaliberű telefont 128 Gb háttértárral 260.000 Ft-ért? Ha nem ragaszkodunk kimondottan az iOS-hez akkor ez szerintem jó deal. Nekem személy szerint még Samsung Galaxy S8 is tetszik, bár sokan óva intenek a Samsungtól.

Te mint gondolsz erről, lecserélnéd az iPhone-od?