RIP iPhone 5C (2013-2015)

3
2169

Egy tajvani híroldal olyan információkat hozott napvilágra, mely szerint az Apple sikertelen de mégis sikeres, színes, vidám és műanyag tagja, az iPhone 5C gyártása 2015 közepén teljesen leáll. A termelést szépen fokozatosan kezdte el csökkenteni az Apple, hogy a teljes kapacitását az 5S-nek, majd a 6 illetve 6 Plus készülékeknek gyártására fordítsa, az utóbbi időszakban már csak a 8GB-os verzió volt elérhető az 5C-ből.

IMG_0104.JPG
Logikus döntés lenne ez az almás cég részéről, hiszen az iPhone portfolió ezt követően már csak olyan készülékeket tartalmazna melyekben megtalálható a Touch ID. Az iPhone 5C sikere elmaradt az Apple által elvárttól hiszen úgy gondolták nagyobb sikere lesz a kicsit olcsóbb és cuki, de mégis prémium érzéssel bíró telefonnak.
A teljes bukásról szóló hírek erősen eltúlzottak voltak, elég csak arra visszagondolnunk, hogy ezen év júliusában az Egyesült Királyságban több iPhone 5C készüléket adtak el, mint amennyit a Samsung Galaxy S5-ből. Nektek hiányozni fognak ezek a színes egyéniségek a termékpalettáról? Várjuk a véleményeiteket itt és Facebook oldalunkon egyaránt.

  • Vissza hozhatnák az iPhone 5-öt :/

  • Andreas9109

    jó kis telefon azért.

  • Mai napig iPhone 5 -öt használok (sima 5) annyi hogy kb fél éve kapott egy vadiúj, gyári akksit, nekem tökéletes. Szép állapotú, karcmentes. Addig meglesz amig teljesen szét nem esik:)