Mit rejt az iPhone 5s belseje?

0
2696

 

Egyelőre nem sok iPhone 5s fordul meg nálunk, az iSamurai-nál. Ugye nem rég jött ki, rendes alkatrészellátottság sincs, ráadásul ugye garanciálisak, így ha bármi történne velük, a garanciát nyújtó céghez kell fordulni. Ez természetesen nem járható út, ha a telefon beázott, vagy leejtették, és betörött a kijelző. Vagyis járható, abban az esetben, ha van biztosítás a készülékre. Bár a szemünk előtt csak a plusz összeg lebeg, amelyet ki kell fizetnünk a “semmiért”, nagyon sok esetben azonban hasznos dolog. Az alkatrészárak még az iPhone 5 esetében is viszonylag magasak, nem beszélve az iPhone 5s-éről.

Könnyebb és olcsóbb út, hogy ha sérül a telefonod, akkor a biztosítást igénybe véve javíttasd telefonod. Ha erre nincs módod, akkor keress minket, ha tudunk segítünk. A képen egy ázott telefont láthattok. Nem látszik, de az alaplap alja tiszta víz volt, a kijelző sajnos nem működött. Bár kommunikált a géppel, adatot azonban ha jól emlékszem, nem tudtunk róla leszedni. Ázás esetén mindenképpen javasolt az ultrahangos, vegyszeres tisztítás, nagyon sok esetben tett már működőképessé halottnak hitt telefonokat (akár fél év távlatából is!). Esetünkben azonban sajnos ez sem segített.

A belső – már ami a kinézetet illeti – nem sokat változott az elődhöz, vagyis az iPhone 5-höz képest. Az akksi még mindig tetemes részt hasít ki a belsőből, nagyobb lett és máshová került a szériaszámot mutató matrica, valamint egy apró csatlakozót is kaptunk az alsó részre, melyen a Touch ID kommunikál az alaplappal.

Résen leszek, és ha hasonló telefon jön, újra fotózni és írni fogok.