A mai nap érkezett egy e-mail amiben felhívták a figyelmemet, hogy mától megvásárolhatom az Apple iPhone 7/7 Plus (PRODUCT)RED speciális kiadását.

Mit kell tudni?

A (PRODUCT)RED speciális kiadású telefonok csak két különböző háttértárral érhetőek el, 128 és 256 Gb-s változatban. A kisebb iPhone 7 induló ára 294.990 Ft, míg az iPhone 7 Plus 338.990 Ft-tól vásárolható meg.

Mi is az a (PRODUCT)RED, avagy a RED?

A (RED) annak a kezdeményezésnek a neve amivel támogatják a Global Fund HIV- és AIDS- programjainak finanszírozását. Amikor egy (PRODUCT)RED terméket vásárolsz, hozzájárulsz ehhez a kezdeményezéshez.

A (RED) kezdeményezéssel vállalt partnerségünk tíz éve során olyan HIV- és AIDS-ellenes programokat támogattunk, melyek tanácsadással, teszteléssel és a HIV-vírus anyáról magzatra való átterjedését megakadályozó gyógyszerekkel segítik a betegség visszaszorítását. Eddig több mint 130 millió dollárt gyűjtöttünk erre a célra (RED) termékeink eladásából. Most pedig bemutatjuk az iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Editiont. Minden vásárlás közelebb visz egy AIDS-mentes nemzedékhez.

Természetesen nem csak iPhone vásárlására van lehetőségünk a (PRODUCT)RED keretein belül, hanem részt vesznek az iPhone SE – 7 Plus bőrtokok, iPhone 6s – 7 Plus szilikontokok, az Apple Watch-sportszíj, Beats termékek, iPod termékpaletta és iPad szilikontok és smart cover is. Így ha szeretnénk támogatni a kezdeményezést, nem feltétlen kell nekünk több 100 ezres kiadással számolnunk.

Mit gondoltok erről a kezdeményezésről?

FORRÁSApple
MEGOSZTÁS
Előző cikkSokkoló: ilyen egyszerű feltörni egy iPhone-t
Következő cikkRetro új design?
Sok minden érdekel és foglalkoztat, ilyen pl az Apple a web és a blogolás. Mindent nem sorolnék fel mert hosszú lenne a lista és inkább a cikkeket olvasd min sem ezt. :D "Mindig olyan dolgokat csinálok, amelyeket nem tudom, hogy hogyan is kell csinálni. Pont azért csinálom, mert így legalább van esély, hogy megtanuljam."