Készítsünk mentést Instagram képeinkből

0
2278

A programmal fotókat készíthetünk, melyekre különleges hatásokat tehetünk, és megoszthatjuk barátainkal. Fényképezős programok eddig is bőven voltak az összes mobil operációs rendszerre. Az Instagram mégis különleges: a feltöltött fotók nagy része csak akkor látható, ha a nézelődni vágyó rendelkezik az alkalmazással. A felhasználók úgy alkotnak közösséget, hogy az az internet felől nézve szinte nem is látszik. De mi van akkor ha ki szeretnénk menteni az eddig elkészített fotóinkat például gépre?!

Erre két megoldás is létezik, melyekkel egyszerűen, pár kattintással lementhetjük képeinket a gépünkre: Az első egy weblap, ahova csak egyszerűen be kell jelentkeznünk az Instagramos felhasználónkal, és utána már egy kattintással le is menthetjük képeinkez egy ZIP fájlba. Csak kattintsunk a Start Export nevű gombra és készen is vagyunk. A weboldal, melyet InstaPort-nak neveznek ITT érhető el.

Instaport.me

A másik lehetőségünk egy egyszerű program mely OS X rendszerekre tölthető le. Itt sincs nehéz dolgunk: Letöltjük az appot, bejelentkezünk itt is az Instagramos felhasználói fiókunkal, és már tölthetjük is a képeinket a gépünkre. A program letölthető erről a linkről.

InstaBackup