Itt a Dailymotion kamera alkalmazás!

0
1726

A Dailymotion kamera szoftvert arra tudod használni, hogy rögzítsed, szerkesszed és megosszad HD videóidat a Dailymotion weboldalán, és más csatlakoztatott videó megosztó oldalakon. A szünet / felvétel folytatása funkciót az alkalmazás magában foglalja és az egyéb szűrőket, kontraszt és fényerő beállításokat nem kell külön megvásárolnod. Jelenleg 25 meglehetősen szép videó szűrők közül lehet választani, kétszer annyit, mint a hasonló videó alkalmazásokban és stabilizálja a remegő videót is. A szerkesztő eszközök segítségével kedved szerint alakíthatod videóidat, több kisfilmet szerkeszthetsz és kapcsolhatsz össze.

A szünet / felvétel funkció hasonlít a Twitter, Vine vagy az Instagram Videóhoz. Válasszd a HD 16:9 vagy szögletes formát és osszad meg barátaiddal, vagy családoddal a Facebookon és a Twitteren. Ellentétben a Google YouTube Capture-ral és más hasonló alkalmazásokkal, itt nincsen megszabva hogy milyen hosszú videót csinálsz vagy töltesz fel.

Néhány fontosabb funkció az alkalmazásból:

Színbeállítások és szűrők – 25 egyedi szűrő, teljes körű szín és fényerő beállítások és a videó stabilizálás miatt javít a videód minőségén.
Letisztult felhasználói felület – Az alkalmazás könnyen használható mindenki számára.
Felvétel megállítása – A felvétel szüneteltetéséhez kattints a gombra amivel elindítottad, majd ismét ha el szeretnéd indítani.
Közösségi oldalakon való megosztás – Videókat feltöltheted a Dailymotionba, Facebookra és a Twitterre.

Egyetlen dolog ami nagyon hiányzik belőle, mégpedig hogy berakjuk a saját videóink közé a camera rollba.

Dailymotion alkalmazás ingyen elérhető az App Store-ban.

forrás: iDownloadBlog