iPhone 5s október 25-től

0
987

Az iPhone 5s és az iPhone 5c emellett több mint egy tucat további országban, többek közt Indiában és Mexikóban november 1-től, péntektől kapható.

Az iPhone 5s olyan lenyűgöző új jellemzőkkel alkotja újra  a felhasználói élményét, mint például a 64 bites A7 chip, az új 8 megapixeles, True Tone vakuval felszerelt iSight kamera vagy az új innovatív Touch ID technológia, amellyel egyszerűen és biztonságosan, mindössze egyetlen érintéssel oldható a telefon zárolása.

Az iPhone 5c teljesen új külsővel, de a már jól ismert és közkedvelt szolgáltatásokkal rendelkezik. Ilyen például a gyönyörű, 4 hüvelykes Retina kijelző, az A6 chip villámgyors teljesítménye vagy a 8 megapixeles iSight kamera, és emellett hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít.1 Az iPhone 5s és az iPhone 5c is több LTE-sávot – nem minden szolgáltatónál érhető el – kínál, mint bármely más okostelefon, és mindkét készülék új FaceTime HD kamerával rendelkezik.

 

Az iPhone 5s és az iPhone 5c készüléken iOS 7 operációs rendszer fut, amely az eredeti iPhone óta a legjelentősebb iOS-frissítésnek számít. A teljesen újratervezett iOS 7 lenyűgöző és megújult felhasználói felülete teljesen átalakult az elegáns színpalettának, a különálló praktikus rétegeknek és a kifinomult mozgásnak köszönhetően, így élettel tölti meg a készüléket. Az iOS 7 több száz nagyszerű új szolgáltatással rendelkezik, mint például a Vezérlőközpont, az Értesítési központ, a továbbfejlesztett Multitasking funkció, az AirDrop, a Fotók, a Safari és a Siri fejlesztései, valamint az új iTunes Radio, amely egy, az iTunes alkalmazásban meghallgatott zenéken alapuló, ingyenes internetes rádiószolgáltatás, ami az USA-ban érhető el.

Az iPhone 5s arany, ezüst vagy asztroszürke színben érhető el, 16 GB-os, 32 GBos és 64 GB-os modellváltozatban. Az iPhone 5c kék, zöld, rózsaszín, sárga és fehér színű külsővel választható, 16 GB-os és 32 GB-os modellváltozatban. Az iPhone 5s-tokok bézs, fekete, kék, barna, sárga és (RED) színű változatban, az iPhone 5c-tokok pedig kék, zöld, rózsaszín, sárga, fekete és fehér színben kaphatók. Az iPhone 4S 8 GB-os modellváltozata szintén elérhető.

 

1 Az akkumulátor által biztosított üzemidő a beállításoktól, a használati körülményektől és egyéb tényezőktől függ. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek.