iPhone 4/4s akkumulátorcsere akció az iSamurai-nál!

0
1077

Nem nagy dolog egy akksicsere, pár perc alatt meg is van, főleg az iPhone 4/4s készülékek esetén. Van bőven akkumulátor, jöhettek bármikor nyitvatartási időn belül. Ha már fél nap alatt lemerül a telefonod, vagy kikapcsolgat váratlanul, akkor nagy esély van arra, hogy ki kell cserélni a telepet. Az eredeti 7990Ft-os árat a héten 4990Ft-ra szorítottuk le, a beépített alkatrészre 3 hónap garanciát vállalunk, a művelet pedig percek alatt meg is van. Most pedig a hivatalos szöveg jön:

Karácsony közeledtével egy olyan akción gondolkodtunk, ami nem terheli meg nagyon az amúgy is gyakran használt pénztárcát, mégis populáris, nagy érdeklődésre tarthat számot. Az akkumulátorcserére esett a választásunk – régen volt, mindig kellhet, így a héten most ez a szervizelés lesz akciós.

Aki egy kicsit is jártas iPhone témában (leginkább a szétszedésében, szervizelésében ugye), az tudja, hogy egy akkumulátorcsere nem nagy ördöngösség az iPhone 4/4s-es generációnál. 3G/3Gs esetében kell azért idő a cseréhez, de az utána következő generációknál csak néhány csavar állhat utunkba. Érdemes azonban az akkumulátorcserét az szervizekre bízni, két okból is.

Elsőként a szervizeknél megoldott a rendes alkatrész-ellátottság, garanciát tudnak vállalni a munkájukra, és ki tudják cserélni azonnal, ha gond lenne vele. Ezzel függ össze a második ok is, nevezetesen, hogyha megrendeled mondjuk külföldről, egyáltalán nem biztos, hogy működő, megfelelő akkumulátort kapsz majd, a visszaküldés pedig körülményes lehet.

Tehát, ha már nem bír ki egy fél napot sem a telefonod, gyakran kikapcsolgat akár 10-20%-nyi töltöttségnél is, akkor nagy valószínűséggel akkumulátorcsere előtt állsz. Mi megkönnyítjük a döntésed, frekventált, könnyen megközelíthető helyen, a WestEnd-ben várunk tág nyitva tartási idővel (10-20h). Az iPhone 4/4s akkumulátorcsere december 15-ig mindössze bruttó 4990 Ft lesz kb. 10 percen belüli szervizelési idővel, 3 hónap garanciával.

Karácsony előtt „felturbóztuk” az adásvétel részlegünket is: iPhone 5s-t, iPhone 5c-t, Retina MacBook Pro-t, a legújabb MacBook Air-t is megtaláljátok, érkezett néhány új iMac-ünk is, szóval érdemes körülnézni az isamurai.hu vagy a hasznaltszifon.com oldalon, hátha valamelyik termékünk felkelti érdeklődésed.

FONTOS: A tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz WestEnd kuponakció, melyben előreláthatólag mi is részt veszünk majd. December 19-én és 20-án 10%-os kedvezménnyel vásárolhattok majd nálunk Apple termékeket, a részleteket később közöljük.