Hogyan fogadd a bejövő hívásokat ha bluetooth hangszóróra vagy csatlakozva?

Zene hallgatása közben a bluetooth eszközön hallatszik a hívó fél? Itt egy tipp, hogyan tudod módosítani ezt a beállítást.

0
1057
iPhonehívás fogadása amikor bluetooth eszközre van csatlakozva

Amikor egy olyan Bluetooth eszközön hallgatsz zenét az iPhone-ról, amiben beépített mikrofon is van, akkor előfordulhat, hogy a hívás fogadásakor alapértelmezetten a hangszórón fogadja a hívást azaz ki lesz hangosítva. Ez akkor történik meg ha a Hanghívás-átirányítás Automatikusra van állítva a telefonodon (Ez amúgy az alapértelmezett). Ha szeretnéd, hogy a hívásokat ilyenkor is a telefonodon keresztül tudd fogadni, akkor mutatjuk, hogy hogyan módosíthatod ezt a beállítást.

Hogyan módosítsd a Hanghívás-átirányítás beállítást

1. Menj a Beállítások menübe
2. Válaszd az Általános menüpontot
3. Ezen belül válaszd a Kisegítő lehetőségek menüpontot

4. Menj lefelé és keresd meg a Hanghívás-átirányítás menüt
5. Válaszd ki a Hangszóró vagy a Bluetooth-headset lehetőséget, attól függően, hogy melyik eszközön szeretnéd fogadni a hívást

FORRÁSiMore
MEGOSZTÁS
Előző cikkTényleg az iPhone a legjobb telefon a piacon?
Sok minden érdekel és foglalkoztat, ilyen pl az Apple a web és a blogolás. Mindent nem sorolnék fel mert hosszú lenne a lista és inkább a cikkeket olvasd min sem ezt. :D "Mindig olyan dolgokat csinálok, amelyeket nem tudom, hogy hogyan is kell csinálni. Pont azért csinálom, mert így legalább van esély, hogy megtanuljam."