Heti iSamurai Akció – iPhone 4/4s Home gomb csere

0
1566

Jópár hónapja volt utoljára iPhone 4/4s Home gomb csere akciónk. Ez az a szervizelési eljárás, mely egy szerviz életében a legnagyobb érdeklődésre tart számot. Rutin eljárás mostanra – sajnos, a legtöbb iPhone 4-est javítani kell ilyen hibával, az iPhone 4s-eknél viszont szerencsére nagyon ritkán fordul elő. A probléma az esetek nagy részében az, hogy a Home gombot alkotó kis mikrokapcsoló felülete oxidálódik, és bár pattan a gomb lenyomáskor, mégsem érzékeli a telefon. Ilyenkor az egész átvezető kábelt ki kell cserélni.

A cseréhez azonban az egész telefont darabokra kell szedni, a kijelzőt is levesszük ilyenkor, csak így tudunk megfelelően hozzáférni az említett alkatrészhez. Aggodalomra azonban semmi ok, szervizeseink 1 órán belül javítják a Home gomb hibában szenvedő iPhone 4/4s-eket mindössze 4990Ft-ért. A munkánkra 3 hónap garanciát vállalunk. Fontos megemlíteni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel – mely ilyenkor lenni szokott – bizonyos időpontokban sok telefon is feltorlódhat előtted, így az 1 órás javítási idő kitolódhat (de mindenképpen csak ritka esetben!).

A heti akciónk tehát megvan, ejtsünk néhány szót az adásvételről. Mint tudjátok, iPhone-ok, iPad-ek és Mac-ek hada várja új gazdáját a WestEnd-ben lévő üzletünkben. Mind makulátlan, és mind garanciával rendelkezik – és természetesen mindegyik ki is próbálható a helyszínen. Tokok, kiegészítők is szép számmal akadnak, és bátran állíthatjuk, első osztályú a fóliázásunk is: 2000Ft-ért fényes vagy matt fóliával borítjuk be néhány perc alatt szeretett iPhone-od elejét és hátulját. Bátran keressetek minket továbbra is!

www.isamurai.hu