Heti iSamurai – iPhone 4/4s bekapcsoló gomb csere 4990Ft-ért!

0
1503

Újra eljött az idő, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő akciónkba kezdünk most bele: iPhone 4/4s bekapcsoló gomb javítás 4990Ft-ért, 1 óra alatt, 3 hónap garanciával.

Kb. 2-3 hónapja volt utoljára leakciózva a bekapcsoló gomb javítás, így adta magát az ötlet, hogy az iPhone 5 előlapcsere után erre fókuszáljunk. A mai napig rengeteg iPhone-t kapunk Power gomb hibával, így biztosan sokan tudtok most egy kicsit spórolni a javítás árán.

iPhone 4/4s készülékeken tehát a héten, vagyis január 27-től február 2-ig a bekapcsoló gomb javítás mindössze 4990Ft lesz, természetesen 3 hónap garanciával. A javítás időtartama 1 óra, viszont fontos megemlíteni, hogy ha sokan javítanivalónk akad a telefonod leadása előtt, akkor az időtartam 1,5-2 órára kitolódhat. Ebben közrejátszik az is, hogy nagyjából az egész telefont darabjaira kell bontani ahhoz, hogy hozzáférjünk a megfelelő alkatrészhez. A többit viszont már tudjátok: nincs szükség bejelentkezésre, csak hozzátok a készüléket, amikor ráértek.

Adásvétel: úgy gondoljuk, a karácsonyi roham után mostmár sikerült rendesen feltöltenünk a készleteinket, így várunk Titeket szeretettel akkor is, ha Mac-et, iPhone-t vagy iPad-et vásárolnátok. Rengeteg kiegészítőnk van, tokot, kábelt, esetleg fóliát is találtok boltunkban, ha pedig eladni szeretnétek, akkor is keressetek minket, igyekszünk a legjobb árat adni.