Heti iSamurai – iPad 2/3/4 érintőcsere akció

0
1593

Ahogy a hőmérő mutatója egyre nagyobb és nagyobb értékeket mutat a tavasz eljövetelével, úgy mi is nagyobb kijelzőkre térünk át: a héten az iPhone 4/4s érintőcsere után az iPad-ek elejét cseréljük akciós áron.

Nem volt olyan nap az elmúlt két hétben, amikor a szervizeseink nem láttak törött, repedt előlapokat, és szerintünk ez az elkövetkező héten sem lesz másként. Marad az előlapcsere akciónk, csak most nem az iPhone-okra fog vonatkozni. A héten – vagyis március 10-től március 16-ig – az iPad második, harmadik és negyedik generációját szervizeljük majd akciós áron.

Az akciós ár pedig esetünkben egy eddig nem látott árat, mindössze 19.990 Ft-ot takar. Sajnos akármennyire szeretnénk, az 1 órás javítási időtartamot nem tudjuk tartani, ahhoz túlságosan körülményes leszedni és újraragasztani az iPad-ek elejét. Az akció keretén belül 24 órán belül cseréljük az érintőfelületet, az alkatrészre pedig 3 hónap garanciát vállalunk.

Makulátlan, garanciális, új és használt termékekkel pedig adásvétellel foglalkozó üzletünkben várunk, a szervizzel szemben. iPhone-okat már 59.990 Ft-tól, iPad-eket 64.900 Ft-tól, MacBook-okat pedig már 164.900 Ft-tól kaphattok nálunk. Ezek mindegyike átvizsgált, gyönyörű állapotú termék, minden esetben garanciával.