Első pár napom az iPademmel

1
2146

Sokáig gondolkoztam azon, kell e nekem tablet? Tudom e majd hasznosítani a mindennapokban? Egy percig sem kétlem, hogy azoknak, kik céget vezetnek, rengeteget utaznak hasznos kis eszköz, de egy hétköznapi ember számára miként lehet hasznos?

Nos úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát, be is szereztem magamnak egy első generációs iPad minit. Hogy miért pont minit? Mert nem túl kicsi de nem is túl nagy.
Lássuk is milyen appokat szereztem be rá első körben.

Pocket Expense A pénz áramlás lekövetésére azaz egy cash flow appot. A beállításoknál meglehet adni a pénznemet így nem csak dollárban dolgozik. A kezelése nem bonyolult, mondhatnám elég egyértelmű, érdemes beszerezni, ha nem tudod hova folyik el a pénz, vagy csak szeretnéd átlátni a pénzed mozgását
Pocket Expense

WordPress Így bármikor bárhol könnyedén menedzselhetem a wordpress alapú weboldalaimat.
Wordpress

Documents 5 Nagyszerű app dokumentumok kezelésére, PDF-ek olvasására. Több felhőt is kezel mint pl.: Dropbox, Google Drive, box, OneDrive, stb.
Documents 5
Documents 5 clouds

Instapaper webes tartalmak későbbi olvasásához. Ha találsz egy cikket ami érdekel, de nincs időd elolvasni, csak félreteszed ide és ha lesz időd bármikor könnyen eléred.
Instapaper

Ezeken felül továbbá pár további app amik szerintem nem igényelnek különösebb kommentárt.

Facebook a Facebookozáshoz.

Twitter twitterezéshez.

Gmail Gmail alapú emailezéshez.

Úgy gondolom, hogy érdemes volt befektetni rá hiszen elfér a táskában, ezáltal bárhol csak előkapom és olvashatom a kedvenc oldalaimat e könyveimet, a mérete miatt jobb olvasni rajta mint a mobilon.

Te milyen appokat használsz?