Csendben, de azt nagyon jól. Frissültek a Retina Macbook Pro eszközök

0
4793

A minap az Apple csendben frissítette a palettát, így új Macbook Pro került a kínálatba. Ahogyan azt várhattunk elég sok dolog került bele, illetve az árait is sikerült mondhatni jól megszabni. Elvégre olyan drasztikus frissítés nem történt már régóta, ezért már ráfért az újítás. Nem csak a 15″-os, hanem a 13″-os gépeket is belevették az akcióba.

A 13″-os Macbook Pro Retina gépekben maradt az i5 processzorcsalád, azonban a megkapta az új Force Touch trackpad-et, gyorsabb SSD-t, hosszabb akkumlátoridőt és némi kijelző javítást. A 13″-os gépek 2.7GHz és 2,9GHz Intel i5 processzorral van továbbra is ellátva, illetve az eddigi 1600MHz-es RAM helyére 1866MHz-es LPDDR3 memória került.

A 15″-os gépekben továbbra is maradt a 2,2 és 2,5 GHz(Intel i7) processzorteljesítmény, viszont mind a két konfiguráció alapból 16GB (1600MHz) memóriával, míg a gyengébbik konfiguráció Intel Iris Pro Graphics grafikus processzorral, addig az erősebbik gép egy AMD Radeon R9 M370X 2 GB GDDR5 grafikus kártyával bővült. Mindezek mellett természetesen ez a model is megkapta a Force Touch trackpad-et, ahogyan azt várhattuk is.

Az árakról bővebben az Apple hivatalos oldalán lehet tájékozódni, de meggyőző árakon kerültek debütálásra.

Kép: Appleinsider