APR Keynote Magyarország

0
878

Handrás az első részben a boltokról és azok fejlődéséről beszélt amelyek eleinte nem voltak bekorlátozva dizájnra, mert még az APR rendszer sem volt kiépülve teljesen 2005 ben nyitotta meg az első boltot, majd később ez tovább fejlődött, egyre csak nagyobbodva az üzlet és annak kapacitása az újabbnál újabb modellek miatt és a több érdeklődő miatt is.

Második részben az üzletstruktúra fejlődésének kérdése volt a téma, ahol arról volt szó, hogy mi kell ahhoz hogy sikeres legyen egy APR üzlet, új webshop, új név, jobb oktatás? Nem, egy nagyon nagy egyesülés kell. XMS és az iSTYLE fog egyesülni, ami nem felvásárlás, hanem csak egy együttműködés, ami azt jelenti hogy már Budapestnek majdnem minden városrészében lesz Apple bolt és szerviz valamint szervizpontok egységes iSTYLE néven. Az XMS APR már régóta igen jó viszonyt ápolt a iStyle csapatával. 

iSTYLE boltok: Mamut, Westend, Árkád 2, Szervíz: Andrássy út.
XMS boltok: Duna Pláza, Fashion Street (Deák tér)

Az XMS.hu megszűnik és átveszi a helyét az iSTYLE weblapjai és boltjai. Jelenleg 6 iStyle bolt van Budapesten, ennél több csak Prágában található. 28 bolt van a szomszédos országokkal együtt, ami közel 8 éve van jelen a piacon. 250 ember dolgozik a 28 boltban közel 7 millió embert kiszolgálva. Rengeteg neves cég termékei találhatóak meg az üzleteikben: B&O, Beats, Bose, Zeppelin, Jawbone, Sennheiser, Crumpler, Thule, GoPro. Kibővítik a szervíz átvételi pontokat, 6 db ilyen pont lesz Budapesten (Na de mi lesz vidékkel?). 

Oktatás része jön most. Az Andrássy-n folynak jelenleg is az oktatások az iSTYLE szervezésében, ám de már olyan sokan vannak, hogy kinőtték, ezért új helyszín kell, erről októberben lesz bővebb infó. Új oktatási tematikák is lesznek, pro szoftverek esetében.

Miért az XMS? Mert sok új szolgáltatásban lehetnek egymás segítségére a jövőben, mindenki másban jó , de erről is majd csak később tudunk többet, egyenlőre nem publikus. 🙂

Handrás cikke az egyesülésről ITT
_____________________________________________________________________________

Szerintem ez az egyesülés egy remek dolog, elindulás a hazai Apple Store felé, bízom benne előbb-utóbb nálunk is nyílik egy.