Apple fejlesztői oldala nem elérhető!

0
893

Ahol a cég tárolja letöltéseket, dokumentációt és egyéb forráskódokat a fejlesztők számára, már le van kapcsolva legalább 48 órája. Ez nem egy tipikus “karbantartási” leállás, ez általában csak egy-két percig szokott tartani, vagy legrosszabb esetben néhány óráig. És el lehet képzelni, hogy a fejlesztők kezdenek csalódottak lenni a szolgáltatással kapcsolatosan, amelyért 99 $ előfizetési díjat kifizettek az Apple-nek…

Az Apple a következőképpen kommentálta a leállást:

“Hamarosan visszajövünk. Elnézést kérünk, hogy a karbantartást a vártnál tovább tart. Ha a fejlesztői program tagságra esetleg lejárna ebben az időszakban, akkor azt már meghosszabbítottuk, és érvényes továbbra is az App Store-ban. Ha bármilyen más problémája merülne fel fiókjával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Köszönjük a türelmét.” 

A fejlesztők számára ez nem egészen jó dolog, hogy nem érik el a forráskódokat, hiszen azzal dolgoznak, azaz azokkal bővítik, fejlesztik a programokat, alkalmazásokat. Az Apple kiadta a következő generációs rendszerek béta változatát a fejlesztőknek a múlt hónapban, megelőzve az őszi elindulást és ők már non-stop nyomják az ipart, hogy az új alkalmazások, programok megfelelően produkáljanak az őszi megjelenéskor. Ám de ezzel a leállással, kicsit visszafogja a fejlesztői csapatot.