App Store-ban a Dead Trigger – ez mindent überel!

0
973

Hol is kezdjem? Az árral, ami pofátlanul alacsony lett, 0,79€, amivel valószínűleg az App Store-os toplisták élén lesz hosszú ideig, főleg annak tudatában, amit a játék nyújtani fog. A cseh srácok a Shadowgun óta híresek arról, hogy konzol minőségű játékélményt tudnak adni hosszú élettartammal reális áron és rendkívül kis méretben. Ez jelen esetben több, mint 40(!) óra kemény gameplayt és 116 MB-os méretet jelent. Pofám leszakad, nem tudom hogyan csinálják, de 1-2 nagyobb fejlesztőcég tanulhatna tőlük.

A történet napjainkban játszódik amikor is a Föld és annak lakossága a végét rúgja, a gazdaság összeomlott, a pénz értékét vesztette és az emberek fellázadtak a zsebüket tömő politikusok ellen. Majd hirtelen beütött egy vírus ami milliárdokkal végzett, a többieket pedig vérszomjas ösztönlényekké alakította, akiknek egyetlen célja és gondolata az ölés. Csak egy maroknyi ember élte túl ezt a borzalmat, legalábbis amíg van muníció. A Dead Trigger-ben a legfontosabb feladatunk a zombik hordáinak lemészárlás, túlélők megmentése, a város felfedezése és a sokkoló igazság felkutatása lesz. Így egy kerek sztorival még jobban üt az a 40 óra gameplay, szóval asszem ebből nem lesz walkthrough cikk. 

Nézzük miket kapunk még:

  • konzol minőségű, szinte sokkoló grafika
  • Teljesen 3D-s környezet és karakterek
  • 3D-s audio és élénk háttérzenék
  • A karakter animációkat a legprofibb mozgásérzékelőkkel rögzítették

Az ölés módját ránk bízzák, lehetünk gyorsak és kíméletesek egy fejbe lövéssel, brutálisak robbanószerekkel és kegyetlenek végtagcsonkításokkal, itt jegyezném meg, hogy 17+ karika kint van az App Store-ban. Szóval mire várunk még? Meg kell menteni a földet és csak 0,79€!

Letölthető itt!

(iGamer.hu)