A szerencsésebbek már kaptak levelet a WWDC jegyek elérhetőségéről

0
2830

Az Apple Keynote eseményekre olyan sokan jelentkeznek, hogy a cégnek még régebben, be kellett vezetnie egy sorsoló rendszert, ami az előre leadott jelentkezésekből véletlenszerűen sorsolja ki azokat az embereket, akik jogosultak arra, hogy megvásárolják a Keynote-ra a jegyet. Mivel rengetegen kíváncsian erre az eseményre, ezért ez egy kulcsfontosságú döntés volt, azért, hogy mindenki elférjen a konferenciateremben. Na de mi lesz azokkal akik nem vásárolhatnak jegyet? Vagy aki nem is akart jegyet vásárolni az ár/utazás és egyéb okok miatt, de követni szeretné az eseményt? Élőben követhető lesz az interneten STREAM formájában, így élő adásban lehet követni minden mozdulatát Tim Cook-nak és a prezentálóknak. Viszont ha nincs alkalom arra, hogy élőben kövesd, akkor később visszanézhető lesz minden videó az Apple oldalán. Korábbi tapasztalatok alapján viszonylag hamar fel is kerülnek ezek a videók. Mindezek mellett a jegy ára 1599 dollárért vásárolható meg a kisorsoltak számára. ( Ez nagyon magas ár, hiszen ennyiért már Macbook vásárolható az Amerikai Store-ban. )

wwdcticketconfirmation

A fejlesztői konferencia alatt, – ahogyan azt közzétették – az új OSX és az iOS rendszerekről fogunk megtudni többet. Azt viszont nem lehet tudni, hogy új operációs rendszereket, vagy pedig újdonságokkal reparált frissítést fognak bemutatni ami kisebb verziószám lépést eredményez majd. Ez majd kiderül 2015. június 8.-án.

Érdekesség:

Mivel fejlesztői konferenciának titulálták az eseményt, ezért ingyenesen is lehet belépőt szerezni a Keynote-ra, ugyanis április 22-től – április 25-ig jelentkezhetnek azok a DIÁKOK, akik OSX vagy iOS rendszerre fejlesztenek. Viszont, hogy ebben is legyen némi játék, egy bizonyos programot kell megírniuk a két platform valamelyikére, és az Apple szintén kiválasztás alapján fog 350 szerencsést kiválasztani.

Forrás: Apple